Tanulságos történeteket

Ezek az esettanulmányok, azok számára lehet hasznos, akik saját maguk szervezik a céges rendezvényt.

Hiszen a mondás is így szól: az okos ember….. J

Dőlj hátra most elmesélem neked milyen amikor egy lezárt házba próbálunk bejutni, és a lépcsőházban szervírozni a reggeli welcome falatokat.

 

Adott egy 70 fős rendezvény, minden simán indul hiszen ismerjük a helyszínt évek óta visszatérő megrendelőnk.Úgy gondoltam nem érhet minket meglepetés ám ekkor jött a hír, hogy a lépcsőházat felújítják ezért a liftet lezárták, nem tudjuk használni.

A rendezvény az 5. emeleten kerül megrendezésre, ezért gyors megoldást kellett találnunk. A kora reggeli kezdés ellenére a megrendelőt sikerült elérni és egy másik lépcsőházat javasolt, itt ugyan volt működő lift azonban csak az első emeletről indult és a negyedik volt a “végállomás”. Két emeleten keresztül így is kézben kellett felvinni a rendezvényhez szükséges eszközöket, italokat és ételeket.

Feljutottunk a negyedikre és ismét jött a meglepetés egy lezárt rács állta el utunkat, újbóli telefonálgatás, már 40 perc mínuszba vagyunk.
Majd újabb 40 perc elteltével megérkezett a kulcsos ember aki beengedett minket az irodába.

Az második stresszhullám után felszolgálóink a lépcsőházban átöltöztek vendégfogadáshoz és a dobozok és rekeszek tetején bekészítettük az apró pogácsákat, süteményeket és tálcára készítettük az üdítőket.

Köszönhetően a jó reakció időnknek, módosítottuk a tervet, vettük az akadályt és időben tudott indulni a rendezvény .

 

*Tanács *

Az igazi rendezvényszervezői munka akkor lesz nélkülözhetetlen amikor ilyen és/vagy hasonló helyzeteket kell megoldani. A tapasztalaton és a részleteken múlik minden.

Rengeteg tényezőre kell figyelnünk egy rendezvény szervezése közben, valamint az elintézni valók listája folyton növekszik.