Élménytréning, csapatépítés

 

A csapatépítő tréning célja szórakoztatni és tanítani egyszerre

Az esemény jó alkalmat teremt a munkahelyen belüli gondok kezelésére, cégen belüli kommunikációs csatornák megismertetésére és használatára. A motivációs aktivitásokkal lehetőséget biztosítunk az új dolgozók integrálására.
A cégkultúra figyelembevételével egyedi, cégre szabott élménynapokat dolgozunk ki. Izgalmas csapatformáló játékok, a gyermeki örömök, a tapasztalat, az ügyesség és összpontosítás kerül előtérbe. A tréning hatása az együtt átélt közös élményben rejlik, mely formálja és erősíti a munkahelyi kapcsolatokat.

A tréning az egyén és a csapat együttes fejlesztésére szolgál, összetartó munkahelyi közösség motiváltabb és hatékonyabb a mindennapokban. A rendezvény célja, hogy erősítse az egymás iránti bizalmat és együttműködési cselekvési kedvet.
Team building azoknál a cégeknél fontos, melyeknél a dolgozók mindennapi munkájához elengedhetetlen a csapatszellem, az együttműködés. Csapatépítő rendezvénnyel közelebb hozzuk egymáshoz a cég vezetőit és az alkalmazottakat. Pozitív hatása van, ha munkahelyen kívül, együtt vegyenek részt az élmény nap programjában. A közösen megélt élmények lebontják a munkahelyi falakat és akadályokat és kiváló alkalom és lehetőség egymás jobb megismerésére.

Egy csapatépítő a munkavállalói elköteleződés stratégiájának fontos részét képezi. A jól megtervezett élménynap a vállalat kultúrájához kötődő hatékony mód arra, hogy a jól motivált a munkavállalók stressz mentesen és hatékonyan végezzék a munkájukat. Ezek a rendezvények javítják a vállalati kultúrát, erősítik a csapatokat, elősegítik a kreativitást és erősítik a morált, az összetartó munkahelyi közösség motiváltabb, hatékonyabb a mindennapokban.

 

Tervezzen csapatépítőt, keresse irodánkat.

Felkérés után, kidolgozzuk, hogy milyen típusú tréning alkalmas a dolgozók motiválására. Megkeressük, hogy melyek azok a játékos elemek, melyektől hatékony lesz az élmény nap és elérjük a tréning célját, mely feltölti az dolgozókat, növeli a hatékonyságot és az elköteleződést.

British Telecom – Csapatépítő tréning  / 160 fő

“A csapatom 4.éves szülinapját a Bilds Event Iroda és Ildikó szervezésében töltöttük. A különlegesen egyedi helyszín és a profi szervezés eredményeképp felejthetetlen élményben volt részünk. Olyan volt, mintha Ildikó is a csapatom része lett volna, a szervezés kezdeti fázisától, az ötleteléstől a lebonyolitásig végig jelen volt testben és lélekben!”

Takács Gabriella

Ajánlatkérés rendezvényre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.