Tréningek

Ahogy a könyvelést, vagy a jogi dolgokat, úgy a rendezvényszervezést is érdemes professzionális szakemberekre bízni,

hiszen csak így lehet biztos abban, hogy a céges tréning eléri célját, és nem csak egy hatalmas kiadásként jelenik meg a cég költségvetésében.

Mondja el nekünk elképzeléseit, nevezze meg a rendezvény célját, és bízzon ránk minden mást: a helyszíntől az ételekig, a meghívóktól a dekoráción át a fellépőkig mindent elintézünk Ön helyett.

Miért érdemes minket választania?

  • Komplex szolgáltatást nyújtunk, nemcsak a szervezést, de a helyszínt és a cateringet is mi biztosítjuk. Nincs sok lépcsős egyeztetés!
  • A rendezvény teljes megszervezése és lebonyolítása során az Önek lesz egy  személyes rendezvényszervezője, aki minden szálat a kezében tart az első lépéstől az utolsóig.
  • Kreatív és innovatív ötletekkel segítjük, hogy a tervezett rendezvény valóban felejthetetlen legyen.
  • Menü kóstolási lehetőséget biztosítunk, hogy NE vegyen zsákba macskát.
  • Velünk kiegyensúlyozott, precíz és gördülékeny a szervezési folyamat.

British Telecom Pénzügyi Szolgáltató Központ – Takács Gabriella

 “ A csapatom 4.éves szülinapját a Sacelláry Kastélyban ünnepeltük a Bilds Event Iroda szervezésében. A különlegesen egyedi helyszín és a profi szervezés eredményeképp felejthetetlen élményben volt részünk. Olyan volt, mintha Ildikó is a csapatom része lett volna, a szervezés kezdeti fázisától, az ötleteléstől a lebonyolításig végig jelen volt testben és lélekben!