Partnertalálkozó, Ügyfélparty

Az ilyen típusú esemény üzenetének élményszerű átvitelén van a hangsúly. A rendezvény célja, hogy a meghívottak, az üzleti partnerek kellemes benyomással és maradandó élményekkel térjenek haza.
Ezeken a rendezvényeken kötetlen formában van lehetőség a megrendelőivel, beszállítóival való kapcsolatok ápolására, megismertetni a cégkultúrát és fokozni az elköteleződést, lojalitást.

A partnertalálkozókon a vendéglátáson túl azonban fontos, hogy legyen olyan program is, ami élményt nyújt a vendégeknek. A programot mindig a rendezvény jellegéhez, helyszínéhez kell választani. Egy vacsorához casino program, vagy zenés-táncos előadás illik, egy délutáni állófogadáshoz azonban lehet valami különleges szabadtéri, esetleg extrém programot is választani.
A sikeres rendezvény, partnerünk, ügyfelünk elégedettsége megszilárdítja az üzleti kapcsolatainkat is.

Egy rendezvény sikere nagyban függ az ott alkalmazott szolgáltatóktól és a szolgáltatásuk minőségtől, ne érje be a basic megoldásokkal. Kiemelt partnereinek kiemelt minőség jár!

Mondja el nekünk elképzeléseit a következő partnertalálkozó apropóján és bízzon ránk minden mást: a helyszíntől az ételekig, a meghívóktól a dekoráción át a fellépőkig mindent elintézünk, kézben tartunk.
Minden feladatra megvannak profi, sokszor kipróbált megbízható partnereink.
Hiszen ez a rendezvényszervezés lényege egy kézben összefogni és irányítani team munkát.

Ajánlatkérés rendezvényre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.3.

 

Elérhetőségünk:

 

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.1.

Kövess minket: