Partnertalálkozó

Mi a jól sikerült céges rendezvény titka? Egyáltalán: ki szervezze meg a céges rendezvényt?

Sok cégvezető maga áll neki, vagy a titkárnőt/recepcióst bízza meg a céges rendezvény megszervezésével.

Akár cégvezető, akár beosztott a saját területén maximalista, ezzel párhuzamosan ami Önnek egyre kevesebb az, az idő. Biztosak vagyunk abban, hogy saját munkája mellett ebből áll rendelkezésére a legkevesebb.  Pedig a jó céges rendezvény nem csupán egy „buli”. Nem csak azért költ rá hatalmas összegeket, hogy partnerei és/vagy dolgozói jól érezzék magukat. A céges rendezvénynek mindig célja van: a dolgozók megvendégelésével lojalitásukat akarja erősíteni, a partnerek meghívása reprezentatív célokat szolgál, leendő ügyfeleit pedig azért invitálja meg, hogy végül Önnel kössenek szerződést.

Ahogy a könyvelést, vagy a jogi dolgokat, úgy a rendezvényszervezést is érdemes professzionális szakemberekre bízni, hiszen csak így lehet biztos abban, hogy a céges rendezvény eléri célját, és nem csak egy hatalmas kiadásként jelenik meg a cég költségvetésben.

A Bild’s Event csapata ilyen szakemberekből áll.

Három ok miért válassza a Bild’s Event esemény- és programszervezés csapatát

1.    Mert mindent kézben tartunk
Önnek csak egyetlen rendezvényszervezővel kell a kapcsolatot tartania, és mi mindent elintézünk Önnek. A helyszíntől a zenéig, a dekorációtól a köszönőajándékokig mindenről mi gondoskodunk!

2.    Mert minden feladatra vannak profi, bejáratott partnereink
Nem akkor kezdünk el cateringet keresni, vagy helyszín után kutatni, amikor Ön felhív minket. Már az első találkozóra konkrét ajánlatokkal érkezünk, igény esetén több szolgáltatót is tudunk ajánlani minden feladatra, hogy Ön választhassa ki a legmegfelelőbbet.

3.    Mert már az elején konkrét árajánlatot adunk
Nem hiszünk a ködösítésben és a rejtett költségekben: az elején konkrét kalkulációt készítünk, és ehhez végig tartjuk magunkat a rendezvény megszervezése és lebonyolítása során.

Mondja el nekünk elképzeléseit, nevezze meg a rendezvény célját, és bízzon ránk minden mást: a helyszíntől az ételekig, a meghívóktól a dekoráción át a fellépőkig mindent elintézünk Ön helyett.  Önnek nem lesz más dolga, mint hátradőlnie, és élveznie a vendégek elismerő visszajelzéseit.

Válassza a biztos minőséget, a nyugalmat! Mindenki csinálja azt amihez ért, válasszon bölcsen!