Catering

Egy rendezvény sikere jelentős részben a felszolgált ételeken és italokon múlik: ezek minősége mutatja, hogy mennyire törődünk a vendégeinkkel, mennyire számít nekünk jólétük. A dekorációt lehet, hogy elfelejtik, de biztos lehet benne, hogy a kiemelkedően jó, vagy éppen a borzalmasan rossz ételekről még később is beszélni fognak!

Ugye azt szeretné, ha az eseményről csak pozitív visszajelzéseket kapna?  Akkor kiemelten oda kell figyelni a catering szolgáltatás minőségére.

A Bild’s Event catering az egyszerűségében is kreatív, tökéletes íz-kombinációkban hisz. Catering szolgáltatásunk keretein belül alapvetően olyan ételeket kínálunk, amik ötvözik a hagyományos fogásokat az újfajta kombinációkkal, a jól ismert ételeket a meglepő ízvariációkkal.

Vendégeink különleges igényeire is odafigyelünk: tudjuk, hogy a vegetáriánus étrend nem áll meg a rántott gombánál, és nem esünk kétségbe akkor sem, ha „mentes” menüket rendelnek.

Eszközeinkkel a legmagasabb szintű vendéglátáshoz és a kulturált étkezéshez is biztosítjuk akár több ezer vendég számára is elegendő eszközparkot. Garanciát vállalunk, hogy ételeink a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, betartva a hatályos jogszabályokat, erre garancia a konyha ISO 9001 és HACCP minőségbiztosítási tanúsítványa.

A tálalás is fontos! Berendezések, bútorok, dekoráció…

Az ételek mellett természetesen azok tálalása is fontos, hiszen nem mindegy, hogy törött szélű tányérból, vagy elegáns étkészletből fogyasztja el az ember a finom falatokat. Hogy összecsukható székeken, vagy stílusos ülőalkalmatosságon foglal helyet, hogy viaszosvászonnal borított padoknál, vagy fehér damaszttal terített étkezőasztaloknál fogyasztják el a vendégek a gondosan megkomponált ételeket.

Igény szerint a Bild’s Event catering team biztosítja a teljes dekorációt a székszoknyáktól kezdve a Lounge bútorokig, a körasztaloktól az igényes étkészletig, a fénytechnikától a hangberendezésekig.

 

3 ok, hogy miért válassza a Bild’s Event csapatát:

Mindent kézben tartunk
Önnek csak egyetlen rendezvényszervezővel kell a kapcsolatot tartania, és mi mindent elintézünk Önnek. A helyszíntől a vendéglátásig, a dekorációtól a programokig mindenről gondoskodunk!

Minden feladatra vannak profi, bejáratott partnereink
Már az első találkozóra konkrét ajánlatokkal érkezünk, több szolgáltatót is tudunk ajánlani minden feladatra.

Már az elején konkrét árajánlatot adunk
Már az ajánlatban konkrét kalkulációt készítünk, és ehhez végig tartjuk magunkat.