Transzformálódó világban élünk változik a rendezvényes piac is, már mások az igények és mások az elvárások. Átalakulóban a piac, kevés az idő: szükség van a kiváló szakemberekre és az instant megoldásokra.

  „ Amikor minden második rendezvényszervezés közben, több órát arra szántam, hogy „tanítottam” a megrendelőimet a rendezvényszervezés apró türkjeire, akkor fogalmazódott meg bennem a rendezvény coach ötlete. Láttam és tapasztaltam az erre irányuló igényt.

  

Szabó Ildikó vagyok
– vállalkozó, rendezvény coach, vezető rendezvényszervező, tréner –

A magyar vállalkozások vezetőit segítem az üzleti rendezvények koncepciójának kialakításában, szervezési folyamatok menedzselésében az esemény lebonyolításában, így szolgálva üzleti előrehaladásukat.  Gondoljon másképp a rendezvényszervezésre, a sikeres rendezvény: kreatív, zero waste, célratörő, innovatív átütő hatású. Váltson ki érzéseket és reakciókat, így lesz tökéletes az összhatás. 

 

A munkaerő toborzás és megtartás évek óta az egyik legerősebb kihívás a magyarországi vállalatok körében, 

A munkaerő megtartás fontossága és kihívásai egyre inkább előtérbe kerülnek a vállalati stratégiákban. Ennek egyik kiemelten fontos kulcsa az olyan rendezvények szervezése, amelyek pozitívan befolyásolhatják a munkavállalók elkötelezettségét és lojalitását.

 A cégvezetőknek, HR vezetőknek proaktívan kell reagálniuk ezekre a változásokra. Már nem elegendő, pár lufi, pogácsa és dj, ennél sokkal többre  van szükség!

Hatékony  és professzionális megközelítéssel elérhetjük a cél, mely egy rendezvényen belül: a fenntarthatóság,  generációs különbségek áthidalása, elköteleződés, az élmény szerzés és a lojalitás növelés. 

Tanácsadóként instant válaszokat és megoldásokat kínálok a rendezvényszervezés feladataira. Szüksége van azonnali, gyakorlati tudásra, de nem akar rendezvényszervező ügynökséget megbízni, akkor a legjobb megoldás a

Rendezvény Coach.

Rendezvény coach-ként a következőket biztosítom:

✔ 19 éves szakmai tapasztalatot

✔ előre kalkulálható büdzsét, rejtett költségek nélkül

✔ szakértőt, aki a megbízó érdekeiteket maximálisan képviseli

✔ A-Z -ig ismeri a rendezvényes piacot, a valós ár-érték arányokat

✔ időrabló feladatokat átvállalom

✔ trendkövetést, fenntarthatóságot

✔ kreativitást és kiváló probléma megoldást

 

 

 

 

k

Tanácsadás

Instant válaszok és megoldások

Szervezés

Bízza specialistára

Lebonyolítás

Professzionális

​Ki vagyok én? Ki a rendezvény coach?

Szabó Ildikó vagyok – vállalkozó, rendezvény coach, vezető rendezvényszervező, tréner, tanácsadó –

 

A cégek nagy többsége már tudja, hogy mekkora ereje van egy jól sikerült konferenciának, ügyféltalálkozónak, kiállításnak. Hogyan tudja emelni a cég dolgozóinak lojalitását egy csapatépítő vagy céges családi. Ezek az események hatalmas jelentőséggel bírnak a külső-és belső PR érdekében.

Ám mit ér a kiváló marketing és hiába a bőséges büdzsé, ha tapasztalat és szakmai tudás nélkül kezdenek hozzá egy esemény megszervezéséhez. Az ilyen rendezvény legtöbbször összecsapott, kaotikus és igénytelen.

 

Rendezvény coach megváltás:

  • Marketing vezetőknek, mert véget érnek az időrabló ajánlat kérése

  • annak a Cégvezetőnek, akik szereti a folyamatokat kontrolálni, elvárja a színvonalas megoldásokat

  • HR vezetőknek, mert azonnali tudás birtokában lesz, temérdek sok időt spórolhat

Rendezvény coach-ként támogatást és biztonságot nyújtok, szakértői szemlélettel, új megoldásokkal párosítva a legjobb rendezvény megvalósításához szükséges forrásokat biztosítom.
Ha egy rendezvény kapcsán nem akar súlyos százezreket a véletlenre bízni akkor kérjen időpontot konzultációra.

Időpontot kérek konzultációra