Gengszterek Klubja Tréning csomagajánlat

 

Csomag ár: egyedi

Ajánlatkérését a bildsevent@bilds.hu email címre küldheti

Programok

  1. Családi címer készítés
  2. Szeszfőzde
  3. Repülő dollárok
  4. Színház az egész világ -Húzz egy kártyát
  5. Menekülés a fináncok elől.
  6. Küzdelem a titkos whisky készletért
  7. A whisky készlet elrejtése

 

A Gengszterek Klubja Tréning rendezvényszervezője:

Szabó Ildikó

Rendezvényszervező
Rendezvény coach
Bilds Event iroda vezetője

Gengszterek Klubja Tréning

1920. január 1-től lépett életbe az Amerikai Egyesült Államok alkotmányának 18. számú módosítása, amely az USA egész területén megtiltotta mindenféle szeszes ital előállítását, árusítását és szállítását. Gengszterbandák rendezték be titkos italgyáraikat és üzemeltettek titkos italméréseket, úgynevezett „suttogókat”, ahol mindenki annyit és olyan alkoholt ihatott, amennyit és amilyet kedve tartotta.

Ez a játék összeállításunk az izgalmas 1920-as évekbe, ebbe a színes, vibráló világba repíti vissza a résztvevőket.

Program menete

A napot Don Sacellárosz, a helyi „keresztapa” nyitja meg, aki szívélyesen köszönti a kastélyába látogatókat. A Don néhány mondattal üdvözli a megjelent családok tagjait.

A  családokat és a nyugati alvilág fejét Don M-et (cég egyik vezetője vagy az ügyvezető igazgatója, akit előzőleg gengszterjelmezbe öltöztetünk).
Don Sacellárosz elmondja, hogy a családok anyagi biztonságát veszély fenyegeti, elrabolták a titkos whisky készletet. Vélhetően a rivális Don Corleone család, a megjelent családok képviselőit arra kéri, hogy támogatásukat és lojalitásukat bizonyítva segítsenek felkutatni az elrabolt szállítmányt.

Alapvetően fontos, hogy a csoportokra osztott közösségben erősítsük a csapatszellemet ezzel a csapat identitását és az összetartozás érzését.

A program során a résztvevők kezdő tőkével rendelkeznek, ez lesz a gengszter családok alap tőkéje, a játékok során tovább dollárokat gyűjthetik a családi vagyont, amelyik csapat a legtöbb dollárral rendelkezik az lesz a győztes.

A résztvevőknek a játékok során minden ügyességére szükségük lesz, hogy a kezdő tőkét megsokszorozva, minél több játékdollárt gyűjtsenek össze. A végső számolásnál, akinek a legtöbb pénzt sikerül összegyűjtenie, az nyeri el a Don Sacellárosz teljes bizalmát és vele együtt a Corleone család teljes alvilági whisky készletét.

Korhű ruhákat és kiegészítőket biztosítunk!

Ajánlatkérés rendezvényre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.