Családi nap

A családi nap egy olyan rendezvényen, melynek célja, hogy kollégákkal és családjukkal egy évben egyszer közösen, együtt, játszva, sportolva és szórakozva ismerhessük meg egymást.

Mindenkinek szüksége van a napi megfeszített munka mellett a kikapcsolódásra, a közös élményekre. A családi nap szervezése mindig izgalmas kihívás, mert itt egyszerre kell szórakoztatni a felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Rengeteg izgalmas programmal, családi játékokkal, vetélkedőkkel biztosítjuk a fergeteges hangulatot.

A családi nap remek kikapcsolódást jelent az egész családnak, ahol a kicsik és nagyok pihennek és szórakoznak együtt – aktívan.
Számos lehetőség kínálkozik a gyermekeknek és szüleiknek is a kikapcsolódásra, a játékra, színesebbnél, színesebb programok várják a kicsiket és a nagyokat.
Minőségi, igényes, kifejezetten egészséges életmód és öko témájú interaktív programok közös váltóversenyek, játékok, bohóc, sport bemutatók színesítik.

A családi nap a kikapcsolódás a pihenés napja, hogy ez így legyen, és mindenki jól érezze magát, mi szervezők mindent megteszünk. Irodánk biztosítja a szabadtéri rendezvény helyszínt, a programokat és az étkezést is.

Minden adott tehát ahhoz, hogy kollégáikkal eltöltött napon jól érezzék magunkat, és olyan élményekben legyen részünk, amelyekre még hosszú időn át emlékezhetnek. Színes versenyprogramokkal és szórakoztató műsorokkal kívánunk mindenkinek feledhetetlen kikapcsolódást.

Családi nap program javaslatok

Tematikus mese programok
Egészséges táplálkozás – Mi micsoda?
Szelektív hulladékgyűjtő
Fűszerorgia – Felismered?
Környezetvédelmi aktivitás
Csuhébaba készítés
Öko kézművesség

Egészségügyi szűrőprogramok
Jóga és Zumba bemutató, oktatással
Interaktív mesejáték – Zenés játszóház
Felfújható játékok
Kézműves program
Gyerek- és családi vetélkedők, sportversenyek
Kresz suli program, -játszva tanulj-
Népi játékok
Gyermek arcfestés
Öko- játszópark
Főzőverseny
Sportbemutatók oktatással

Családi nap catering ajánlat

A szabadtéri, sportos rendezvények étel kínálata általában egyszerű, könnyen fogyasztható, ugyanakkor laktató egytálételekből és/vagy a helyszínen frissen sütött, grillezett ételféleségekből, köretekből, salátákból és felnőttek és gyerekek által is kedvelt desszertekből áll.
Gondolunk a gyerekekre is ezért minden alkalommal javaslatot teszünk gyerek menüre is.
Az ajánlat természetesen az egyedi igények, a költségkeret, az időtartam függvényében tetszés szerint módosítható.

Reggeli menü  – Különböző péksütemények /kakaós csiga, sajtos és tepertős pogácsa, lekváros bukta/
Ebéd menü
      – Alföldi gulyás friss kenyérrel
Vegetáriánus   – Zöldséges lasagne
Gyerek menü   – Milánói spagetti
Desszert
           – Almás és meggyes lepény
Uzsonna           – Amerikai hot-dog

A nap folyamán korlátlan üdítő, ásványvíz és kávé fogyasztást biztosítunk.

Ajánlati ár 3980.-ft+áfa

És miért érdemes velünk?

Komplex szervezői szolgáltatást nyújtunk, nemcsak a helyszínt és cateringet biztosítjuk, de sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a családi nap megszervezésében is számíthatnak ránk. 
Kreatív ötleteinkkel és rugalmas árképzésünkkel szeretnénk hozzájárulni, hogy a tervezett rendezvény valóban felejthetetlen legyen.
-Az Önök számára biztonságot nyújtunk azzal, hogy a rendezvény tervezése-szervezése során mindig ugyanazzal a kollégával léphet kapcsolatba.
Vidám szervezési folyamatot és sok idő megtakarítást garantálunk.

Nyárvégi akció: ha most kér árajánlatot Családi Nap szervezésére, az érkező vendégek számára a reggelit mi álljuk!