Családi nap

 

Céges családi nap

 

Mindenkinek szüksége van a napi megfeszített munka mellett a kikapcsolódásra, közös élményekre. Rengeteg izgalmas programmal, családi játékokkal, vetélkedőkkel biztosítjuk a fergeteges hangulatot. Számos lehetőség kínálkozik a gyermekeknek és szüleiknek is a kikapcsolódásra. Minőségi, igényes, kifejezetten egészséges életmód és öko témájú interaktív programok közös váltóversenyek, játékok, bohóc, sport bemutatók színesítik. A céges családi nap minőségi, aktív kikapcsolódást jelent az egész családnak.

 

A családi nap szervezése felelősségteljes feladat

Egyszerre kell szórakoztatni a felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Megfelelő helyszín kiválasztása igazi kihívás, sok minden más mellett gondolni kell a parkolók és a mosdók elegendő mennyiségére. A családi nap a kikapcsolódás a pihenés napja, hogy ez így legyen, és mindenki jól érezze magát szervezőként a következőket biztosítjuk:

  • időt kap tőlünk, hiszen egyetlen kapcsolattartója lesz az összes szolgáltatóhoz
  • felelősséget vállalunk a szervezés és a lebonyolítás teljes szakaszában
  • hatékony szervezéssel szinten tartjuk költségvetést
  • folyamatos kommunikációval azonnal választ kap a stratégiai kérdésekre

Referenciák

 

Strabag cégcsoport – Családi- és sport nap / 1500 fő
Ezúton szeretnénk megköszönni a rugalmas hozzáállást az előkészítő folyamatok során, a megbízható kapcsolattartást a szervezési munkák alatt, az ötleteket, a tanácsokat és nem utolsó sorban a catering lebonyolítását.
 

Elégedettségünket tükrözi, hogy a 2014-2016-2018-as években megrendezésre kerülő családi napot is a Bild’s Event Rendezvényszervező Irodával bonyolítottuk le. Mindezek miatt jó szívvel ajánljuk a cég szolgáltatásait megrendelőik számára.”

 

Frissbeton Kft

 

Izotóp Intézet  – Céges családi nap/  250 fő

Külön szeretném hálámat kifejezni a szervezéssel kapcsolatban, nagyon gördülékenyen, segítőkészen álltatok hozzá az időjárás miatt felmerült nehezítő körülményekhez. Külön kiemelném, hogy az ételek és italok minősége fantasztikusan jó volt. Még egyszer, köszönök szépen mindent és munkátokhoz további sok sikert kívánok!

Plósz Éva

 

Komplex szervezői szolgáltatást nyújtunk

A vendéglátás biztosítása mellett a családi nap megszervezésében is számíthat ránk. Kreatív ötleteinkkel és rugalmas árképzésünkkel járulunk hozzá, hogy a tervezett rendezvény valóban felejthetetlen legyen. Catering szolgáltatásunkkal garantáljuk a céges családi napok tökéletes gasztronómiai élményét, változatos menükkel és kreatív megoldásokkal biztosítjuk a teljes vendéglátást, egészséges ételeket.

Minden adott tehát ahhoz, hogy kollégáikkal eltöltött napon jól érezzék magukat, és olyan maradandó élményekben legyen részük, amelyekre még hosszú időn át emlékezhetnek. Színes versenyprogramokkal és szórakoztató műsorokkal kívánunk mindenkinek feledhetetlen kikapcsolódást. Ehhez nem kell feltétlenül magas költségvetéssel számolni, elegendő lehet egy látványos, rendhagyó program, vagy egy ínycsiklandozó édes finomság.

Mi valóban levesszük válláról a szervezéssel járó felelősséget, telefonálgatásokat: így több ideje lesz a saját feladataira és a családjára. Biztosítjuk a gondtalan élményt!

 

 

“Nagyon köszönjük a profi szervezést. Cégünk első alkalommal vett igénybe külsős rendezvényszervező céget. Nagyon örülök, hogy ebben egymásra találtunk. Eleinte kicsit idegenkedtem a dologtól, mert eddig, mindig én szerveztem, és egyeztettem mindent. Intéztem a helyszínt, a vacsorát stb. Most, hogy minden ilyen jól sikerült, szuper helyszín, fantasztikus catering, felszolgálás és kiszolgálás volt, már tudom, hogy legközelebb is ezt választom. Megspóroltam rengeteg időt és vesződést, a sok egyeztetést és legfőképpen azt, hogy én is jól tudom magam érezni, és nem arra kellett figyelnem, hogy minden rendben úgy zajlik, ahogy azt kértem. Még egyszer köszönjük!”

Kállay Autó Ford Szaküzlet és Szerviz  – Kállay Imre

Ajánlatkérés rendezvényre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.