Folytatjuk rovatunk melyben tanulságos történeteket  mesélünk el.

Ezek az esettanulmányok, azok számára lehet hasznos, akik saját maguk szervezik a céges rendezvényt.

Hiszen a mondás is így szól: az okos ember….. J

 

Emlékszem: hideg, fagyos, téli reggel volt, a rendezvény összetettsége miatt már nagyon korán kellett indultunk. Egy vidéki nagyvárosba szerveztünk céges karácsonyi partit, ahol komplett rendezvényszervezést, cateringet és programokat kértek tőlünk. December 17-én volt, amikor  a rendezvényre igyekezve már az autópályán óriási forgalomba és dugóba ütköztem. A közelben lévő bevásárló központnál annyira feltorlódott a forgalom, hogy autópályáról már nem lehetett lekanyarodni. Nagyon hosszú időt töltöttem a dugóban és sajnos, elkéstem a rendezvény előkészítésének a kezdéséről. Ettől nagyon feszült lettem, hiszen nem megengedett a késés! 🙁

Az elmúlt évek tapasztalatiból tanulva a váratlanul adódó helyzetekre mindig plusz időt tervezek, de erre magam sem számítottam. Nem gondoltam arra, hogy december közepén, hétfőn délelőtt az emberek nagy része nem dolgozik. Utólag rájöttem, hogy mivel fizetések voltak a környező gyárakban, ezért a családok többsége már a karácsonyi bevásárlást intézte.

Nagyon rosszul éreztem magam, amiért vezetőként elkéstem a kezdésről. A helyszínen dolgozó kollégákkal végül telefonon egyeztettünk. Így, telefonos irányítással és az időben érkezett és kiváló szakmai tudással rendelkező személyzettel mindent megoldottak.  A rendezvény időben indult!

 

*Tanács *

Gondolj olyan váratlan helyzetekre, melyekre nem gondolsz…!

Minden esetben számolj plusz idővel és olyan vállalkozókkal és segítőkkel, akik akár Nélküled is megoldják, a helyzetet. Ehhez kell a tapasztalat és a már kipróbált és jól ismert személyzet és alvállalkozói kör.  Átgondolva, figyelve az összefüggésekre és jól gondold át és a legoptimálisabb döntésekkel old is meg az esetlegesen felmerülő helyzetet.

 

 

Sikeres és stressz mentes rendezvényeket kívánok!

 

Szuper csomagajánlataink közül pedig itt válogathatsz

Szendvics ebéd

Tréning ebéd

Családi nap csomagajánlat