Céges party

Egy tanulmány szerint a vállalatok mintegy 90% -a rendez valamilyen céges rendezvényt a dolgozók számára. A világ legnagyobb cégei – pl. a Google – már rég felismerték, hogy a céges rendezvényeknek több pozitív hatása van, mely befolyásolja a dolgozók motiváltságát és elköteleződését.

Egy jó céges rendezvény egy fontos dolgot kíván hangsúlyozni: a munkavállalók érezzék, hogy értékelik őket.

A vállalati eseményekre való összpontosítás valóban befektetés. Csakúgy, mint a marketingbe és a toborzásba való befektetés, a céges rendezvényekbe is be kell fektetnie, hogy számos pozitív eredményt születhessen belőle. A vállalati események sokkal többet jelentenek, akár egy éves díjátadó ünnepség, akár egy céges családi nap, akár egy ünnepi parti, sokkal több mint egy rendezvény.

 • Céges események segítenek:
 • Elköteleződés növelésben
 • A kreativitás előmozdításában
 • Növeli a vállalati morált
 • Friss ötletek születnek
 • Csökkenti a stresszt

Nap mint nap ugyanabban a környezetben dolgozva ismétlődő feladatok, a kiégés a fásultság a termelékenység csökkenését okozhatja. Csakúgy, mint az akkumulátort, az embereket is időnként újra kell tölteni. A céges rendezvény alkalmával egy kis szünetet biztosítva, a csapat újra töltődhet, új ötleteket és új lendület aktivizálódhat.

Ezek az események javítják a vállalati kultúrát, erősítik a csapatokat, elősegítik a kreativitást és erősítik a morált. Szórakoztató csapatépítő tréning, céges családi nap vagy egy közös esti parti kikapcsolódás lehet az alkalmazottak számára. A vállalati rendezvények minden típusa támogató eszköz a motivációban.
A céges rendezvény nem csupán egy „buli”: komoly költségekkel járó marketing-, illetve HR esemény. A rendezvény megszervezése nem lehet az amúgy is leterhelt titkárnő, vagy a mindig elfoglalt cégvezető feladata, hiszen számtalan dologra kell odafigyelni: a helyszínre, az ételre, italokra, programokra, a vendégek szórakoztatására, műsorra, fotóra és videóra, dekorációra, zenére, személyzetre, a várható költségekre…

 • Miért bízzon meg profi rendezvényszervezőt a céges esemény lebonyolítására?
 • Költséghatékony: bár a házon belüli rendezvényszervezés elsőre olcsóbbnak tűnik, de rengeteg extra költséggel járhat. (túlórák, nem vár problémák) Rendezvényszervezőként ismerjük a legjobb ár/érték arányú szolgáltatókat, ezzel a tudással szinten tartjuk a költségeket.
 • Professzionális: Komplett egészként kezeljük a projektet, mindent kézben tartunk az a szervezés teljes folyamtában és az esemény alatt.
 • Kreatív: Vizualizáljuk a tervezett eseményt, ehhez különböző ötletből kiindulva hozzuk ki a cég számára legmegfelelőbb megoldásokat.
 • Stresszmentes: Egy céges esemény megszervezése rengeteg feszültséggel jár, és ami elromolhat, az általában el is romlik. Mi átvesszük a felelősséget a válláról.
 • Időt takarít meg: cégen belüli szervezés rengeteg órát fog elvenni a munkaidőből, vagy a magánéletéből, a saját időnket adjuk cserébe.

Mi a teendő?
Keresse fel irodánkat, mondja el elképzeléseit vagy akár cégen belüli problémáit. Mi kidolgozzuk a kreatív rendezvénytervet és létre hozzunk egy nagyszerű és hatékony rendezvényt.

Elérhetőségeink egyikén keressen, és felkutatjuk, hogy milyen típusú rendezvény a legalkalmasabb a dolgozók „feltöltésére”.
Megkeressük, hogy milyen típusú rendezvény működik leginkább a cégük számára, mely feltölti az dolgozókat, növeli a hatékonyságot és az elköteleződést.
Munkavállalói boldogok és motiváltak legyenek, és ez jelenti a sikert!

Ajánlatkérés rendezvényre

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.