Céges party

Szeretné lenyűgözni partnereit egy reprezentatív céges rendezvénnyel? Úgy akarja bemutatni új termékét, hogy hónapokig beszéljenek a debütálásról?

Akkor Önnek profi rendezvényszervezőre és profi csapatra van szüksége!

A céges rendezvény nem csupán egy „buli”: komoly költségekkel járó marketing-, illetve PR esemény, melynek mindig célja van. A befektetett összeg akkor éri meg Önnek, ha a rendezvény eléri célját.
A rendezvény megszervezése nem lehet az amúgy is leterhelt titkárnő, vagy a mindig elfoglalt cégvezető feladata, hiszen számtalan dologra kell odafigyelni: a helyszínre, az ételre, italokra, programokra, a vendégek szórakoztatására, műsorra, fotóra és videóra, dekorációra, zenére, személyzetre, a várható költségekre…

Miért bízzon meg profi rendezvényszervezőt a céges esemény lebonyolítására?
  • Költséghatékony: bár a házon belüli rendezvényszervezés olcsóbbnak tűnik elsőre, de rengeteg extra költséggel járhat. Egy profi rendezvényszervező ismeri a legjobb ár/érték arányú szolgáltatókat, így rengeteg pénzt megtakaríthat Önnek!
  • Professzionális: nincsen hebegő konferanszié két műsorszám között, nem kell kínos pillanatoktól tartania. A jó rendezvényszervező láthatatlan, mindent kézben tart az esemény előtt, alatt és után is.
  • Innovatív: egy kreatív ötletből elindít egy projektet, amellyel megvalósítja az Ön elképzelését.
  • Stresszmentes: Egy céges esemény megszervezése rengeteg feszültséggel jár, és ami elromolhat, az általában el is romlik. Egy professzionális rendezvényszervező leveszi a felelősséget az Ön válláról.
  • Időt takarít meg: ha Ön, vagy egy munkatársa szervezi a rendezvényt, akkor ez rengeteg órát fog elvenni a munkaidőből, vagy a magánéletéből.
  • Ismeri és eléri a rendezvény célját: akár partnereit szeretné lenyűgözni, akár  munkavállalóit szeretné megjutalmazni egy karácsonyi bulival, a rendezvénynek mindig célja van.