Céges évzáró irodai party vagy külső helyszínen rendezett karácsonyi vacsora? Sok cégvezető töpreng ezen, hogy hol lenne sikeresebb? Melyek a legfontosabb döntést segítő szempontok.

ÍME NÉHÁNY

Kollégák részére…
Rendezett céges karácsony, irodai parti. A cégnél megszokott helyszín, meghitt a hangulat, mintha otthon lennénk… Külső helyszínen rendezett karácsonyi buli, érdekesebb, változatosabb. Azt mutatjuk, hogy sokat készültünk, szerveztünk, hiszen fontosak számunkra!

Partnerek részére…
A cégnél tartva a vendégünk jobban fog hozzánk kötődni, hiszen “beengedtük a házunkba” úgy érezheti, hogy hazavártuk. Rendezvényhelyszínen tartott elegáns karácsonyi party, azt kommunikálja, hogy sokat áldozunk rá, hogy megvendégelhessük. Változatos helyszínekkel, új élményekkel kápráztassuk el vevőinket, partnereinket.

A céges karácsonyi parti azért is jó, mert mindig újabb és újabb kollégáról derük ki,
hogy sokkal jobb fej, mint amilyennek az íróasztal mögött tűnik.

Egy karácsonyi rendezvény nagyon hatékony tud lenni, akár a munkavállalói oldalról akár az ügyfelek részéről nézzük. Céges események, mint például a karácsonyi bulik, pozitív módon befolyásolják a munkahelyi morált, sőt akár azonnali bevételeket is hozhat. A munkahely az azért munkahely és bár helye van a viccelődésnek, mókának azért a csapatot mégiscsak egy jó buli szokta összerázni.