Cégünk sikereit partnereinkkel is meg kell osztani! Az új terméket, az eredményeket és mind azt amire büszkék vagyunk.  Évzáró karácsonyi parti vagy évnyitó rendezvény legyen?Miért az egyik és miért a másik?

Az év vége feszített tempója megviseli a munkadót és a dolgozókat egyaránt, kell egy nap, egy este amikor lazíthatnak,kötetlenül beszélgethetnek!

Az együtt ünneplés kellemes hangulatot teremt, motiváltabbá teszi a dolgozókat, oldja a feszültséget, lehetőséget teremt az irodán kívüli kommunikációra. A jó hangulat és a motiváltság hozzájárul a csapatépítéshez, a jó csapatok termelékenyebbek, a termelékenység pedig a cég sikerének záloga. A céges party azért is jó, mert újabb kollégáról derülhet ki, hogy jobb fej…, mint amilyennek a munkahelyen látjuk.  🙂

Évnyitó rendezvény
A karácsonyi rendezvények szinte egy időre esnek, sokszor nagyon nehéz a legmegfelelőbb helyszín, cateringet és fellépőt megtalálni. Költséghatékonyabb lehet, ha évnyitó party-ként januárra tesszük rendezvényünket. Sok cég dönt úgy az utóbbi időben, hogy nyugodtabb körülmények között ünnepel ügyfeleivel. Nem beszélve arról a fontos tényről, hogy a legtöbb helyen ügyfélpartiról beszélünk, így a meghívottak köre is azonos lehet. A felsővezetők közt van olyan aki 8-10 meghívót is kap ugyan arra az időszakra, nos ugyanazon időben több helyen ott lenni lehetetlen. A meghívottnak is mérlegelni, dönteni-e kell melyik meghívásnak tesz eleget.

Márpedig a cél az, hogy a vállalat megkülönböztesse magát a többitől.

Mi a jól sikerült céges rendezvény titka?
Hol kell kezdeni a szervezést?

Egyáltalán: KI szervezze meg a céges rendezvényt?

A Bilds Event –

  • Komplex szolgáltatást nyújtunk, nemcsak a szervezést, de a helyszínt és a cateringet is mi biztosítjuk. Nincs több lépcsős egyeztetés!
  • A rendezvény teljes megszervezése és lebonyolítása során az Önek lesz egy  személyes rendezvényszervezője, aki minden szálat a kezében tart az első lépéstől az utolsóig.
  • Kreatív és innovatív ötletekkel segítjük, hogy a tervezett rendezvény valóban felejthetetlen legyen.
  • Menü kóstolási lehetőséget biztosítunk, hogy NE vegyen zsákba macskát.
  • Velünk kiegyensúlyozott, precíz és gördülékeny a szervezési folyamat.

A sikeres rendezvény kiváló és precíz logisztika eredménye, az események gondos összehangolása a mi feladatunk.

Kérje Ingyenes ajánlatunkat 

A modern vendéglátásban már nincs helye a sablon catering-szolgáltatások egyhangú ételeinek.

Egyre többen éreznek rá az igazán minőségi étkek ízére, a különleges fogásokra, és a hagyományos ételek újra komponált változataira. Szemelőt tartva a hagyományos magyar íz világot, de gasztronómiában is kielégítve a modernebb igényeket csak a legfinomabb ételek kerülhetnek az Önök tányérjára. A Bilds Event azon dolgozik, hogy olyan gasztronómiai élményekkel szolgáljunk melyre sokáig emlékeznek a rendezvény résztvevői, legnagyobb elismerés számunkra a jól lakott Vendég és az Önök elégedett visszajelzései.

Eszközeinkkel a legmagasabb szintű vendéglátáshoz és a kulturált étkezéshez is biztosítjuk akár több száz vendég számára is elegendő eszközparkot. Garanciát vállalunk, hogy ételeink a legjobb minőségi alapanyagokból készítjük, betartva a hatályos jogszabályokat, erre garancia a konyha ISO 9001 és HACCP minőségbiztosítási tanúsítványa.
Bármilyen rendezvényről is beszélünk az étkezés mindig kiemelt fontosságú
a közös étkezések erősíti az összetartást, a kötött munkahelyi légkörhöz képest pedig barátibb beszélgetések indulhatnak el. Ha üzleti partnereit látja vendégül talán még fontosabb az a bizonyos „első benyomás”, ennek érdekében megbízható szervezőre és cateringre van szüksége.

Az igazi vendéglátás a vendégről szól: az ő ízlésének akarunk megfelelni.
Vendégei különleges igényeire is odafigyelünk: tudjuk, hogy a vegetáriánus étrend nem áll meg a rántott gombánál, és nem esünk kétségbe akkor sem, ha „mentes” vagy ’kímélő’ menüket rendel.

Évzáró rendezvény – Karácsonyi party

A legtöbb cég december 10-20-a környékén tartja az évbúcsúztató bulit vagy karácsonyi céges vacsorát. Ezekre az időpontokra már időben kell kezdeni a szervezést. Vannak nagyon felkapott helyszínek, melyeket akár már a nyári hónapokban érdemes lefoglalni. Egy helyszínnel kapcsolatban fontos szempontok lehetnek: egybefüggő tér, megfelelő belmagaság, elegendő parkolóhely és a vendéglátás színvonala is kiváló legyen. Kialakult szokás az évvégén összegezni az elért eredményeket, jutalmakkal, kitüntetésekkel díjazni a kiemelkedő teljesítményt.  Erre kiválóan alkalmas a karácsony előtti időszak, hiszen mindenki szereti lezárni az évet, értékelni és levonni a tapasztaltakat.

Referencia

“ A csapatom 4.éves szülinapját a Sacelláry Kastélyban ünnepeltük a Bilds Event Iroda  szervezésében. A különlegesen egyedi  helyszin és a profi szervezés eredményeképp felejthetetlen élményben volt részünk. Oyan volt, mintha Ildikó is a csapatom része lett volna, a szervezés kezdeti fázisától, az ötleteléstől a lebonyolitásig végig jelen volt testben és lélekben!

Takács Gabriella – British Telecom Pénzügyi Szolgáltató Központ Vezető”
“A visszajelzések alapján nagyon jól sikerült a program, a kollégák nagyon jól érezték magukat.  Köszönöm a közreműködéseteket, élmény volt Veletek dolgozni!

Sipos Zsuzsa – KLM