A szokásos karácsonyi buli helyett  legyen egy kis vidámság a dolgokba, legyen ez a karácsonyi buli tematikus. Egy adott téma köré építsük fel a karácsonyi díszeket, a szórakoztatást és a vendéglátást is.

A mai világban a számtalan  napi probléma, és elintéznivaló mellett roppant szórakoztatóak lehetnek az ütős karácsonyi buli ötletek. Rengeteg móka és jókedv, de nem utolsó sorban a közös szórakozás és együtt töltött idő a lényeg. Ha mi vagyunk a szervezők, akkor csak a kreativitásunkon és rendszerezettségünkön múlik, hogy mennyire is lesz ütős a  parti

Öltözz  a meghatározott téma szerint!
Kérd meg erre vendégeidet is, hogy megfelelő öltözékben érkezzenek. Ez lehet a 20-as éveket idézve, a most annyira trendi vintage. Üdvözölheti vendégeit gengszterfőnökként vagy milyen lehet egy középkori karácsony? Vagy nézzünk ki a nagyvilágba és milyen is lehet egy karibi karácsony? 

A vintage stílus jellemzői
Az 1920-as és az 1930-as évek közötti időszak stílusát foglalja magában. Előkerülhetnek a nagymama régi kincsei, jellemző a toll és gyöngy kiegészítők.
Ezekre az években meghatározó volt a lezser és egyszerű szabásvonalú szexis ruhák, a romantikusan csábító hajpántok, bizsu gyöngysorok és a rövid bubi frizura. Játékos stílus, a különleges, régi darabokat újakkal párosítja, valamint izgalmas kiegészítőkkel, eredeti és egyedi összeállítást alkotva, vagyis izgalmas, vicces, olykor infantilis, szexi, csajos, vidám és merész.

Hogyan öltözzünk “hagyományos” karácsonyi vacsorához?
A karácsonyi bulikra való felkészülés része a megfelelő öltözék kiválasztása. Rengeteg féle ruházatból tudunk választani, a lényeg, hogy alkalomhoz illő legyen. Amit a  partin viselünk, az elég nagy befolyással van arra, hogy mit gondolnak rólunk az emberek. Mielőtt elmennénk egy munkahelyi karácsonyi bulira, nézzünk utána van-e valamiféle öltözködési szabály (dress code). Ha nincs kifejezetten kikötve, akkor elegánsabb utcai ruhában is megjelenhetünk. Elegánsabb, tehát ne túrjuk elő a régi farmert és egy pólót. A nők részéről egy vonzóbb felső, és egy csinos csizma  már megfelelően kiegészíti a farmernadrágot. Vegyünk fel karácsonyi színeket, piros, zöldet, fehéret, ezüstöt, aranyat, ez nem kötelező, de sokat dob a hangulaton. Soha ne legyünk alul öltözöttek és egy arany szabály a főnök feleségét ne öltözzük túl!