Családi nap csomagajánlat

 

Csomag ár:

9680 ft/fő

Tartalmazza:

 

Ebéd    

Nagymama főztje:
Bácskai rizses hús, csemegeuborka

Gyerek menü: Milánói spagetti

Italok – Korlátlan  fogyasztás
üdítő
ásványvíz
kávé

Programok

Felfújható légvár
Trambulin
Csocsó
Kézműves program
Arcfestés
Lufi hajtogató

 

Céges családi nap ajánlat

 

Mindenkinek szüksége van a napi megfeszített munka mellett a kikapcsolódásra, a közös élményekre. A családi nap szervezése mindig izgalmas kihívás, mert itt egyszerre kell szórakoztatni a felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Rengeteg izgalmas programmal, családi játékokkal, vetélkedőkkel biztosítjuk a fergeteges hangulatot.

A családi nap remek kikapcsolódást jelent az egész családnak. Számos lehetőség kínálkozik a gyermekeknek és szüleiknek is a kikapcsolódásra, a játékra, színesebbnél, színesebb programok várják a kicsiket és a nagyokat. Minőségi, igényes, kifejezetten egészséges életmód és öko témájú interaktív programok közös váltóversenyek, játékok, bohóc, sport bemutatók színesítik.

 

Catering szolgáltatásunkkal biztosítjuk céges családi napok tökéletes gasztronómiai élményt. Változatos menükkel és kreatív megoldásokkal biztosítjuk a megbízható vendéglátást.

 


 

 

 

Őszinte vélemények

 

 

Izotóp Intézet  – Céges családi nap  /  250 fő 

Külön szeretném hálámat kifejezni a szervezéssel kapcsolatban, nagyon gördülékenyen, segítőkészen álltatok hozzá az időjárás miatt felmerült nehezítő körülményekhez. Külön kiemelném, hogy az ételek és italok minősége fantasztikusan jó volt. Még egyszer, köszönök szépen mindent és munkátokhoz további sok sikert kívánok!

Plósz Éva

Strabag cégcsoport – Családi- és sport nap / 1500 fő
Ezúton szeretnénk megköszönni a rugalmas hozzáállást az előkészítő folyamatok során, a megbízható kapcsolattartást a szervezési munkák alatt, az ötleteket, a tanácsokat és nem utolsó sorban a catering lebonyolítását.
 

Elégedettségünket tükrözi, hogy a 2014-2016-2018-as években megrendezésre kerülő családi napot is a Bild’s Event Rendezvényszervező Irodával bonyolítottuk le. Mindezek miatt jó szívvel ajánljuk a cég szolgáltatásait megrendelőik számára.”

 

Frissbeton Kft

 

Komplex szervezői szolgáltatást nyújtunk

catering szolgáltatás biztosítása mellett támogatást nyújtunk a családi nap komplett szervezésében is.

Mi valóban levesszük válláról a szervezéssel járó felelősséget, telefonálgatásokat: így több ideje lesz a saját feladataira és a családjára. Biztosítjuk a gondtalan élményt!

 

 

 

Ajánlati áraink tájékoztató jellegűek a helyszín, időpont és létszám függvényében változhatnak. Kérje cégre és eseményre szabott ajánlatunkat. Árak a forgalmi adó összegét nem tartalmazzák.

Ajánlatkérés rendezvényre

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.3.

Elérhetőségünk:

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.1.

Kövess minket:

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.3.

 

Elérhetőségünk:

 

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.1.

Kövess minket: