Sacelláry kastély

Egy álom, ami valósággá vált

A kastély helyiségei
A szecessziós stílusú kastélyt Sacelláry Irén számára építették, aki pezsgő gyáros Törley József felesége volt. A kastély belsőt a szecessziós stílus és Róth Miksa színezett ólomüveg ablakai díszítik, melyek az építés óta eltelt száz évben is épségben megmaradtak. Az elegáns és hangulatos ingatlan egyaránt alkalmas céges vacsorájának, ünnepségének megtartására, csapatépítő tréningre, karácsonyi vacsorára, sajtótájékoztatóra, állófogadásokra, bor- és pezsgő kóstolásra, partnertalálkozókra.

Kisebb létszámú exkluzív rendezvény esetén a 20 fős Palmer termet ajánljuk, nagyobb létszám igényeinek pedig a 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem a megfelelő választás. A kastély további termeit kihasználva akár 200 fő vendég is elhelyezhető. A kastélyt 2 hektáros gondozott park veszi körbe, mely a szabadtéri rendezvények számára is kihagyhatatlan lehetőségeket biztosít. – A bejárattól folyosó vezet a nagyterembe, ahol a Sacelláry család faragott címere látható, innen lehet eljutni a földszinti termekhez, illetve az emeletre.

A kastély körüli kéthektáros angolparkot Sacelláry Irén gesztenyefákkal és egyéb díszfákkal ültette be, melyek közt ösvényeken lehet sétákat tenni. A parkot hatalmas kőkerítés veszi körül, mely biztosítja az intim, külső zavarások nélküli kizárólagos használatát.

Az elegáns és hangulatos ingatlan egyaránt alkalmas szabadtéri és épületen belüli rendezvények megtartására.

Sacelláry-kastély  – Elegáns és egyedi rendezvényhelyszín Budapesten
Olyan helyre szeretné meghívni partnereit, üzletfeleit, amire garantáltan emlékeznek majd?

A Sacelláry-kastély az egyik legszebb rendezvényhelyszín Budapesten: távol a nyüzsgő belvárostól, de mégis könnyen megközelíthető helyen, békés, nyugodt, gyönyörű kastély várja Önöket.

A Sacelláry kastély stílusos és hangulatos egyszerre. a századforduló egyik legszebb budapesti épülete.
Kültéri és beltéri rendezvényekhez is kiváló, a belső terekben gyönyörű faburkolatok, stukkódíszek és Róth Miksa ólomüveg ablakai, a kastély körül pedig hangulatos park, több százéves gesztenyefák várják a vendégeket.

Catering

A rendezvény igényeihez biztosítjuk az ételeket és italokat, valamint a bútorokat, étkészletet és dekorációt. A Bilds Event catering profi csapata az egyszerűségében is kreatív, tökéletes íz-kombinációkban hisz. Az ételek mellett természetesen azok tálalása is fontos, hiszen nem mindegy, hogy törött szélű tányérból vagy elegáns étkészletből fogyasztja el az ember a finom falatokat.

Catering szolgáltatásunk keretein belül alapvetően olyan ételeket kínálunk, amik ötvözik a hagyományos fogásokat az újfajta kombinációkkal. Vendégei különleges igényeire is odafigyelünk: tudjuk, hogy a vegetáriánus étrend nem áll meg a rántott gombánál, és nem esünk kétségbe akkor sem, ha „mentes” menüket rendel.
Örömmel állítunk össze személyre, illetve eseményre szabott menü ajánlatot.

Egyedi hangulat
A Sacelláry-kastély kiváló helyszín tematikus partikhoz is: a kastély múltjából adódóan alapvetően a 20-as, 30-as évek nagypolgári hangulata illik hozzá leginkább, de kiváló helyszín különböző filmek megidézéséhez (itt forgatták Szabó István Rokonok című filmjét, valamint Mark Herman Csíkos pizsamás fiú című filmjét is

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek
A termek bérlői számára egyéni igények szerint teljeskörű kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítunk, mint például: technikai berendezések és catering helyszíni telepítése, tolmácsok szerződtetése, kulturális és turisztikai programok szervezése, busz transzfer, szállás.

Megközelíthetőség
A Budafok központjában elhelyezkedő kastély autóval és tömegközlekedési eszközökkel is egyaránt jól megközelíthető.

Miért válassza a Bild’s Event csapatát rendezvényének megszervezéséhez?

MERT

  • … a Sacelláry-kastélyt úgy ismerünk, mint a tenyerünket
  • … kastélyunk több alkalommal bizonyított, különleges, egyedi rendezvényhelyszín
  • … árajánlattól kezdve a szervezésen át mindenben maximálisan rugalmasak vagyunk
  • … kiváló a konyhánk, amit szívesen bemutatunk
  • … számunkra nincs megoldhatatlan feladat
  • … megkíméljük a felesleges idegeskedéstől és kellemetlenségektől
  • … nálunk mindent egy helyről megrendelhet

…és a fentieket évente több alkalommal bizonyítjuk!

A FACEBOOK közösségi oldalon is megtalálható a    Sacelláry kastély!