Rendezvényszervezés

 

Soha nincs két egyforma rendezvény

 

Amikor felmerül az igény egy céges rendezvényre, azonnal megfogalmazódik a cél. MI az üzenete a célja a tervezett események, mit szeretne ezzel elérni, milyen víziót akar a résztvevőkhöz eljuttatni. Minden későbbi döntés, választás ezt a célt szolgálja. Minden cég életében vannak olyan fontos események, melyek megérdemlik, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk rá!

Rendezvényszervező ügynökségünk az esemény szervezéssel kapcsolatos szolgáltatások teljes palettáját kínálja. Minden alkalommal a megbízó saját igényeihez alakítjuk és valósítjuk meg az esemény teljes arculatát és minden kiegészítő elemét. A rendezvény sikerének érdekében felkutatjuk a tökéletes helyszínt, kreatív, gondosan megtervezett dizájnt, az általunk biztosított minőségi catering emeli rendezvénye színvonalát.

 

Amiben segítséget nyújtunk:

 • megbízói igényekhez és a rendezvényhez illő helyszínek
 • tanácsadás, igények felmérése és a rendezvény személyre szabása
 • gyors és hatékony kommunikáció
 • kiterjedt kapcsolatrendszer szolgáltatói szegmensben
 • komplett tervezés és kivitelezés
 • az eseményhez illő változatos, színes programok kínálata
 • minőségi catering,
 • transzfer, szállás és egyéb szolgáltatás
 • a helyszínhez passzoló, könnyen kivitelezhető élménycsomag
 • adminisztratív háttér

A rendezvényszervezés a kérdésfeltevéssel kezdődik

 • Kinek szól az esemény?
  – Üzleti partnereknek, munkatársaknak, potenciális megrendelőknek?
 • Mi az esemény apropója?
  – Ünnep, szakmai konferencia, tréning, imázs építés, jutalmazás, évforduló?
 • Mi az esemény célja?
  – Meglévő kapcsolatok erősítése, új partnerek megnyerése, munkatársak lojalitásának erősítése, elismerés vagy szórakoztatás?

 

 

Hogyan történik a gyakorlatban?

 

Kapcsolatfelvétel és személyes konzultáció után felmérjük a cég igényeit. Kreatív csapatunk kidolgozza a cégre szabott komplex rendezvény koncepciót.

Minden eseménynél megvizsgáljuk a rendezvény célját és mondanivalóját, figyelembe vesszük a cégkultúrát.

Vizualizáljuk a rendezvényt, végigvesszük a helyszín sajátosságait, kik lesznek a vendégek, milyen hangulatot szeretnénk elérni, milyen programok lesznek, milyen lesz a vendéglátás?

Elkészítjük az A-B variációkat, megnézzük, hogy az egyes elemek hogyan befolyásoljak a költségvetést.

Egy-egy rendezvényen nagy öröm számunkra látni, hogy a vendégek mennyire jól érzik magukat, akár hetek múlva is sok pozitív visszajelzést kapunk! Megtisztelő, amikor a résztvevő vendégek is megköszönik a munkánkat.

 

 

 

Teljes körű szervezés

 

Dinamikus és tapasztalt csapatunk támogatásával a szervezési folyamat teljes ideje alatt ügyfeleink rendelkezésére állunk. Sok egyéb, felmerülő igény mellett.a sikeres rendezvényéhez szüksége lesz helyszínre, hostessre, nyomdára, transzferre, szállásra és programra is. Kreativitással és stílussal emeljük a rendezvény színvonalán akár partnereinek vagy kollégáinak szervez eseményt.

Feladatainkat a rendezvény mérete nem befolyásolja, akár kis létszámú, pár fős vagy több száz fős rendezvényt szervezünk, elhivatottságunk, lelkesedésünk nem csökken.

Minden esetben nagy hangsúlyt kap látvány és a hangzás is, ügynökségünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a technikai hátteret a legmagasabb színvonalon valósítsuk meg. A célcsoportnak megfelelő mindenre kiterjedő programlehetőségek kínálunk, a vendéglátás fontos eleme az eseményeknek, ezért a legjobb catering szolgáltatókkal együttműködve kínáljuk a tökéletes megoldást.

Az esemény megtervezésétől a tematika kidolgozásán át a teljes koncepció felépítésén keresztülszámíthat ránk! Minden megbízásban a legelső lépésektől, tervezéstől a kivitelezésig minden mozzanatnál ott vagyunk. Az előzékeny kiszolgálást a stílusos megjelenést és az ízléses kiegészítőket tartjuk szem előtt.
 
Ha egy sikeres, a legapróbb részletekig, precízen átgondolt, profi hozzáértéssel kivitelezett rendezvényt szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! .
 
 
 

Ajánlatkérés rendezvényre

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.