Születésnap

A kerek születésnap hatalmas mérföldkő az életben, amely exkluzív ünnepséget érdemel!
Például a 40, 50 vagy akár 60 évforduló, olyan különleges esemény, melyet szeretnénk megosztani családunkkal, barátainkkal.

Vagy a család szervez meglepetés partit az ünnepeltnek, ebben az esetben születés napi ünnepség lehet exkluzív helyszínen, amely már hangulatában a különlegességet tükrözi, gourmet falatokkal még ünnepélyesebbé tehetjük  napot..Szervezésünkkel megvalósítottunk akár egy teljes napot az ünnepelt számára programokkal, családi meglepetésekkel, esti bulival.

Felejtsük el a sablonos eszünk-iszunk házi bulikat! Akkor mitől lesz különleges?

Egy példa: Ajándékok helyett kértük, hogy a vendégek vigyenek be mindenféle állateledelt, gondozáshoz szükséges eszközt a helyi kutya menhely részére. A család és barátok nagylelkűségükkel elárasztották menhelyet, a személyzet megdöbbent a beszállított mennyiség láttán és nagyon hálás volt. Az ünnepelt annyira büszke volt erre, hogy ezzel a jó cselekedettel élethosszig tartó élményt kapott.
Mit is lehet ajándékozni, ha már meg van minden?
ÉLMÉNYT – SZERETETET – IDŐT – FIGYELMET

A születésnapi party tervezése stresszes esemény lehet, ezért ne habozzon segítséget kérni.

Az a fontos, hogy átruházzák a feladat egy részét a szervezőre, és az ünnepelt valóban élményként élje meg azt a különleges napot. Egy kreatív szervező enyhíti a stresszt és az ünnepelt számára olyan koncepciót dolgozz ki, amellyel biztosítja, hogy vendégeivel jól szórakozzon. Végül is a születésnapot ünnepeljük!

Az összes étel és alom adományozott értéke: 120000 Ft! A férjem egy köszönő levelet is kapott, amelyet a személyzet és az önkéntesek írtak alá. Fantasztikus volt! Köszönjük Nektek a szervezésben és a lebonyolításban való részvételt!

Nagy Bogi