River Garden

A River Garden egy elbűvölő rendezvényhelyszín

A Duna közelségének, rendezett parkjának köszönhetően már önmagában is lenyűgözi vendégeit, de másik nagy előnye, a modern kialakítás, mely igen változatosan alakítható: lehet elegáns, romantikus, exkluzív, családias vagy extravagáns – amilyet az Ön rendezvénye megkíván.

Budapesttől mindössze negyven percre található, az M2-es könnyen megközelítő helyszín, ahonnan a Dunakanyar összes kincse könnyedén elérhető, akár több napos rendezvényekre, csapatépítő tréningekre is kiváló.

Kisebb és nagyobb létszámú rendezvényekre 30 – 150 fő közötti létszám esetén a RIVER Garden megfelelő választás.  A RIVER Gardent 1000 m2 gondozott park veszi körbe, mely a szabadtéri rendezvények számára is kihagyhatatlan lehetőségeket biztosít. Az ingatlant örökzöldekből kialakított  „kerítés” veszi körül, mely biztosítja az intim, külső zavarások nélküli kizárólagos használatot.

A helyszínen szállást is tudunk biztosítani: az emeleten 10 szobánk van, így nem kell azon aggódnia, vendégei hogyan jutnak haza a rendezvény végén.

Egyedi hangulat


A sok praktikum mellett a River Garden igazi különlegessége mégis csak a hangulata: a hullámok csobogása, a szellő az arcunkon, a napsütés a parkban, a naplemente a folyó felett…


A semmi máshoz nem hasonlítható River Garden élmény!

Nyáron elsősorban szabadtéri rendezvényekhez javasoljuk a River Gardent, hiszen nincs is szebb annál, mint a lenyugvó nap fényében gratulálni a kollégák féléves teljesítményéhez. De természetesen a rossz időre is fel vagyunk készülve: télen-nyáron várjuk Önöket a River Gardenben, amelyek kicsi és nagy rendezvényeknek egyaránt otthont tudnak adni.

Ha a River Gardent választja, akkor nem csupán egy helyszínt kap, hanem igény esetén az egész rendezvényt profin megszervezzük: a Bild’s Event rendezvényszervező csapata gondoskodik az étkeztetésről, a dekorációról, a meghívókról, a szállásokról, az ülésrendről, a programokról… mindenről, amire csak szükségük lehet!

Catering
A rendezvény igényeihez biztosítjuk az ételeket és italokat, valamint a bútorokat, étkészletet és dekorációt. A Bilds Event catering profi csapata az egyszerűségében is kreatív, tökéletes íz-kombinációkban hisz. Az ételek mellett természetesen azok tálalása is fontos, hiszen nem mindegy, hogy törött szélű tányérból vagy elegáns étkészletből fogyasztja el az ember a finom falatokat.

Vendégei különleges igényeire is odafigyelünk: tudjuk, hogy a vegetáriánus étrend nem áll meg a rántott gombánál, és nem esünk kétségbe akkor sem, ha „mentes” menüket rendel.
Örömmel állítunk össze személyre, illetve eseményre szabott menü ajánlatot.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek
A RIVER garden bérlői számára egyéni igények szerint teljeskörű kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítunk, mint például: kulturális és turisztikai programok szervezése, busz transzfer, szállás.

Kövess Minket Facebookon is!