Rendezvény coach, rendezvény tanácsadás

Amikor egy cég elhatározza, hogy rendezvényt szervez, különböző szempontokat figyelembe véve, át kell gondolni, hogy igénybe veszik-e rendezvényszervező támogatását vagy házon belül intézik a szervezés és lebonyolítás feladatait. Amennyiben a házon belüli megoldást választják, elgondolkodtató kérdések sora merül fel:

 • Lesz-e ideje, az erre kijelölt kollégának?
 • Csináltak-e már hasonló eseményt, sikeres volt-e?
 • A felelős el tudja-e végezni az ehhez kapcsolódó határidős feladatokat?


Tanácsot szeretne a tervezett rendezvény gyakorlati megvalósítására?  
Vagy információt a koncepció várható költségeiről?

A rendezvényszervezés témaköre egy nagyon izgalmas és igazi kihívást jelentő feladat.
Sokan csak a csillogást, a szép ruhákat, a finom ételeket és az óriási bulit látják. Amennyiben meghívott vendég ez valóban így is van.
Nem vonom kétségbe senki szervezői képességét, és azt sem, hogy szorgalmas és kitartó utánajárással, tájékozódással hetekig elhúzódó ajánlatkérésekkel meg tud valósítani bármilyen eseményt. Ugyanakkor a napi munka mellett kell végig vinni a tervezett rendezvény teljes szervezési folyamatát, mely rendkívül stresszes, időigényes és óriási felelősség.

Gondoljon bele, míg egyedül az egész szerzési folyamatot végigötleteli, az egyrészt rengeteg idő, másrészt pedig a tapasztalat hiánya miatt nem is biztos, hogy jó döntéseket hoznak. Vagy igénybe veszik azokat a további potenciális lehetőségeket, amit a rendezvény coach-tól kaphat.

 • Vajon jól fog választani szolgáltatót, helyszínt, cateringet?
 • Valóban azt a szolgáltatót bízza meg, aki a leginkább megfelelő?

 

Tudni szeretné, hogyan szervezzen élménydús, sikeres rendezvényt?

De nem akar külső ügynökséget megbízni a feladattal, a legjobb megoldás a rendezvény coach .

A rendezvény coach egy olyan szolgáltatás, mely instant válaszokat és megoldásokat kínál a rendezvényszervezés feladataira. A tervezett rendezvény kapcsán személyes segítője lesz, a megvizsgálja a meglévő lehetőségeket (saját helyszín) az adottságokat (céges busz) és az erősségeket. (céges zenekar) Tanácsaival megadja az elakadások, kérdések megoldását, a legoptimálisabb megvalósíthatóságra összpontosít.

 


Rendezvény coach-ra van szükség, ha

 • Elfoglalt, a napi munka és feladatok mellett nincs elegendő idő és energia
 • Kreatív  rendezvény koncepciót szeretne
 • Elveszettnek érzi magát a rengeteg szolgáltató, ajánlat útvesztőjében
 • Elakadt a szervezésben és kérdések merültek fel
 • Nem szeretné, hogy munkatársait terhelni a szervezés, lebonyolítás nehézségeivel
 • Különleges, egyedi helyszínre vágyik
 • Megbízható, minőségi szolgáltatói csapatot akar

A rendezvény coach végigkíséri az első egyeztetéstől az esemény felvázolásától a rendezvénynapjáig vezető úton. Tanácsokat, ötleteket ad, kreatív koncepciókat vázol fel. Rendezvényre irányuló kérdések mentén megismeri cég kultúrát, a cég küldetését, ezek alapján profilra szabott hangulatot, stílust alakít ki, és ennek megfelelően építi fel a rendezvénytervet.

 

Ki a rendezvény coach?

Báthory Ildikó
rendezvényszervező
rendezvényhelyszín vezető
tanácsadó
Bilds Event iroda vezetője

Amikor minden második rendezvényszervezés közben, több órát arra szántam, hogy „tanítottam” a megrendelőimet a szervezés apró türkjeire.  Akkor fogalmazódott meg bennem a rendezvény coach ötlete, láttam és tapasztaltam az erre irányuló igényt.
Formálódik a világ és változik a rendezvényes piac is, már mások az igények és mások az elvárások.  Mert az egyetlen állandó dolog körülöttünk a változás. 

Azért dolgozom, hogy az ügyfeleim könnyedén tudják megvalósítani azt a sikeres rendezvényt, melyet elképzeltek. A céges rendezvény nem csupán egy „buli”! Komoly mondanivalóval és még komolyabb költségekkel járó marketing-, HR-, illetve PR esemény, melynek mindig határozott célja van. A befektetett összeg akkor éri meg, ha a rendezvény eléri célját. A meghívottak, az üzleti partnerek kellemes benyomással és maradandó élményekkel térnek haza, mely fokozza az elköteleződést és a lojalitást.

 

 

Mit nyújt a rendezvény coach szolgáltatás?

A rendezvény coach meghallgatja rendezvénnyel kapcsolatos terveit, elképzeléseit. Közösen meghatározzák a tervezett rendezvény célját, az évek során megszerzett tudásával és tapasztalatával, támogató jelenlétével vezeti végig a rendezvény szervezés izgalmas és stresszes útján a rendezvény megvalósulásáig.  A rendezvény első elemétől az utolsóig lépésről lépésre végig megyünk és megfogalmazzuk a lehető legjobb megoldást.

 • Nem kell „tanulópénzt fizetni” a coach, saját tudását és tapasztalatát adja át
 • Megbízható, kipróbált szolgáltatói lista rendelkezésére áll
 • Konzultációk során, irodánkban zavarásmentes környezetet biztosít
 • Szakmai segítséget, támogatást kap
 • Kreatív megoldások, inspirációk lehetősége
 • Esettanulmányok példája
 • Képes lesz időben felismerni a megoldásra váró helyzeteket
 • Rálátást biztosít a komplex rendezvényre
 • Legoptimálisabb megoldások felkutatása
 • A következő rendezvényt már teljesen önállóan tudja szervezni

 

 

Hogyan történik a gyakorlatban?

Személyes vagy online konzultációi során átveszik a rendezvényszervezés fő pilléreit, egyeztetik azokat az elemeket, melyek nélkül nincs rendezvény. Ezt a szolgáltatást, annak érdemes választani, aki rendezvényszervezést cégen belül akarja tartani, de igényli a tanácsokat, kreatív ötleteket, megbízható szolgáltatói listára van szüksége. Minden eseménynél megvizsgáljuk a rendezvény célját és mondanivalóját, figyelembe vesszük a cégkultúrát.

Vegye fel a kapcsolatot, bildsevent@bilds.hu , amennyiben úgy dönt, hogy igénybe veszi a rendezvény coach szolgáltatást küzdjük a közös munkát, végig kísérjük a sikeres rendezvény szervezésének útján.Kezdődik a rendezvényszervezés, közösen meghatározzuk a célt, felvázoljuk az esemény főbb pontjait, figyelemmel kísérjük az aprónak tűnő részleteket is, a határidőket betartva közösen létrehozzuk a tökéletes rendezvényt.

 

Díjazás

A konzultáció időpont-egyeztetés után történik.
Szolgáltatás óradíjas; az első két órában 34.600.- Ft, utána minden további óra 15.000.- Ft.
Tanácsadás bruttó díj, további adó nem terheli.

 

 

Időpontkérés konzultációra

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.3.

Elérhetőségünk:

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.1.

Kövess minket:

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.3.

 

Elérhetőségünk:

 

1111 Budapest, Egry József utca 15. fsz.1.

Kövess minket: