Referenciák

MLSZKSZ- Konferencia  és catering / 65 fő
Még egyszer meg szeretném köszönni a pozitív hozzáállást, a korrektséget, amit tapasztaltunk az egyeztetésünk alatt. A rendezvényen minden a “helyén volt”. Profi csapat, finom ételek és tényleg hibátlan háttérmunka. A szakmai részét mi adtuk, de nélkülözhetetlen volt a háttércsapat a közgyűlés sikeréhez, köszönjük! Bízunk benne, hogy még lesz alkalmunk együtt dolgozni.

Bíró Zsófia

MLSZKSZ

KLM – Csapatépítő tréning és catering /  160 fő

A visszajelzések alapján nagyon jól sikerült a program, a kollégák nagyon jól érezték magukat.  Köszönöm a közreműködéseteket, élmény volt Veletek dolgozni!

Sipos Zsuzsa

KLM

Focus Medical –  Csapatépítő tréning/ 25 fő

Kedves Ildikó! Köszönjük a kiváló szervezést, a finom ételeket; nagyon jó élményekkel feltöltődve vágtunk bele ebbe a hétbe! Szeretném megköszöni azt a színvonalas íz élményeket, melyet alkalmunk volt a rendezvényünk alatt fogyasztani. Biztosan momdhatom, hogy legkölebb is az Önök catering szolgálatatást vesszük igénybe.

Ferincz István

Ügyvezető igazgató

Izotóp Intézet  – Céges családi nap  /  250 fő 

Külön szeretném hálámat kifejezni a szervezéssel kapcsolatban, nagyon gördülékenyen, segítőkészen álltatok hozzá az időjárás miatt felmerült nehezítő körülményekhez. Külön kiemelném, hogy az ételek és italok minősége fantasztikusan jó volt.

Még egyszer, köszönök szépen mindent és munkátokhoz további sok sikert kívánok!

Plósz Éva

Izotóp Intézet

British Telecom – Csapatépítő tréning és catering / 160 fő

A csapatom 4.éves szülinapját a Sacelláry Kastélyban ünnepeltük a Bilds Event Iroda és Ildikó szervezésében. A különlegesen egyedi helyszín és a profi szervezés eredményeképp felejthetetlen élményben volt részünk. Olyan volt, mintha Ildikó is a csapatom része lett volna, a szervezés kezdeti fázisától, az ötleteléstől a lebonyolitásig végig jelen volt testben és lélekben!

Takács Gabriella

British Telecom Pénzügyi Szolgáltató Központ Vezető

Tetra Pak – Csapatépítő tréning és catering / 60 fő

Köszönjük az céges élmény napon nyújtott profi program szervezést és a minőségi catering szolgáltatást!

Győrffy-Nagy Nóra

Tetra Pak

Kállay Autó Ford Szaküzlet és Szerviz  – Karácsonyi parti  / 10 fő

Nagyon köszönjük a profi szervezést. Cégünk első alkalommal vett igénybe külsős rendezvényszervező céget. Nagyon örülök, hogy ebben egymásra találtunk. Eleinte kicsit idegenkedtem a dologtól, mert eddig, mindig én szerveztem, és egyeztettem mindent. Intéztem a helyszínt, a vacsorát stb. Most, hogy minden ilyen jól sikerült, szuper helyszín, fantasztikus catering, felszolgálás és kiszolgálás volt, már tudom, hogy legközelebb is ezt választom. Megspóroltam rengeteg időt és vesződést, a sok egyeztetést és legfőképpen azt, hogy én is jól tudom magam érezni, és nem arra kellett figyelnem, hogy minden rendben úgy zajlik, ahogy azt kértem. Még egyszer köszönjük!

Kállay Imre

Kállay Autó Ford Szaküzlet és Szerviz

Strabag cégcsoport – Családi- és sport nap / 1500 fő

Ezúton szeretnénk megköszönni a rugalmas hozzáállást az előkészítő folyamatok során, a megbízható kapcsolattartást a szervezési munkák alatt, az ötleteket, a tanácsokat és nem utolsó sorban a catering lebonyolítását.

Elégedettségünket tükrözi, hogy a 2016-os évben megrendezésre kerülő családi napot is a Bild’s Event Rendezvényszervező Irodával bonyolítottuk le.

Mindezek miatt jó szívvel ajánljuk a cég szolgáltatásait megrendelőik számára.

Frissbeton